Όταν οι gay άνδρες τρώνε χυλόπιτα… (βίντεο)

24/08/2015

When gay guys get rejectedWhen gay guys get rejected LOLOLOL!!!!!!!!! this made me die laughingyoutube.com/brianjordanalvarez

Posted by Brian Jordan Alvarez on Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Ας το παραδεχτούμε, όλοι μας έχουμε ζήσει στιγμές που ενώ έχουμε γνωρίσει κάποιον και ήδη σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε στον γάμο μας, εκείνος – άλλοτε με ειλικρίνεια άλλοτε με τραγικές υπεκφυγές- μας απορρίπτει. Κοινώς χυλόπιτα.

Από εκεί και πέρα αρχίζει το μελό!!!!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!