Συνεχίζονται οι εκτελέσεις gay ανδρών από τους Τζιχαντιστές

28/07/2015

islamiko-kratos-500Άλλος ένας gay άνδρας δολοφονήθηκε από τους μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους.

Οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η γνησιότητα των οποίων ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, προέρχονται από την Μοσούλη όπου τζιχαντιστές πετούν έναν άνδρα από μεγάλο ύψος, επειδή είναι gay.

Ανάμεσα στο μεγάλο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τον άνδρα να εκτελείται κατά αυτόν τον τρόπο, φαίνεται να υπάρχουν και παιδιά.

Τέσσερις τζιχαντιστές, που φορούσαν λευκές φόρμες και μαύρα γιλέκα, στάθηκαν πίσω από το θύμα, ενώ ένας άλλος τρομοκράτης, που είχε καλυμμένο με μάσκα το πρόσωπό του, απάγγειλε τις κατηγορίες στον άτυχο άνδρα.

Αργότερα, το θύμα οδηγήθηκε στο υψηλότερο σημείο παρακείμενου κτηρίου και από εκεί οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους, το έσπρωξαν στο κενό. O άνδρας επέζησε της πτώσης και γι αυτό τον λιθοβόλησαν μετά μέχρι θανάτου.

https://youtu.be/FVW_zQ3JCMM

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!