Παντρεύτηκε το gay ζευγάρι που συμμετείχε στο βίντεο της Χίλαρι Κλίντον

23/07/2015

Στιγμιότυπο 2015-07-22, 2.51.02 μ.μ. O Jared Milrad και ο Nate Johnson το gay ζευγάρι που συμμετείχε στο βίντεο με το οποίο η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις προεδρικές εκλογές, παντρεύτηκε!

Στιγμιότυπο 2015-07-22, 2.51.09 μ.μ.

Η τελετή έγινε στο Σικάγο την περασμένη Κυριακή. Η ίδια η Χίλαρι δεν παρεβρέθηκε στον γάμο, έστειλε όμως μια συγκινητική επιστολή στο ζευγάρι.

“Αγαπητοί Jared και Nate:

Συγχαρητήρια για την ημέρα του γάμου σας.

Τώρα που ξεκινάτε αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στη ζωή σας μαζί, συμμετέχω και εγώ με την οικογένειά σας και τους φίλους σας στις ευχές για ότι καλύτερο!

Οι ζωές σας θα είναι πλουσιότερες και πιο χαρούμενες γιατί διαλέξατε ο ένας τον άλλον. Εύχομαι τα χρόνια που θα έρθουν να σας φέρουν γέλιο στις καλές στιγμές, κουράγιο στις δύσκολες, αυξανόμενη σοφία και διαρκή αγάπη!”

Στιγμιότυπο 2015-07-22, 2.44.53 μ.μ.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!