Γαλλία : Το Ριζοσπαστικό κόμμα στηρίζει τα ΛΟΑΔ δικαιώματα

14/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Με την προοπτική των Προεδρικών Εκλογών του 2012, τα πολιτικά κόμματα στη Γαλλία, ανακοινώνουν επίσημα το ένα μετά το άλλο τις θέσεις τους σχετικά με τα ΛΟΑΔ δικαιώματα.

Το ριζοσπαστικό κόμμα του Jean-Louis Borloo το έκανε μέσω του αντιπροέδρου του κόμματος Yves Jégo, ο οποίος ανακοίνωνε παράλληλα την παραίτηση του από το κόμμα UMP του Προέδρου Sarkozy, στο οποίο ήταν ακόμα βουλευτής.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Parisien, ο Yves Jégo ανέλυσε τις θέσεις του Ριζοσπαστικού κόμματος ( Parti Radical ) και ειδικότερα «την ισότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια». Μεταξύ άλλων δήλωσε «Το ριζοσπαστικό κόμμα είναι δεσμευμένο στη λαϊκότητα και θεωρεί ότι οι ηθικές κανόνεςς του θρησκευτικού γάμου δεν πρέπει να επιβληθούν στον πολιτικό γάμο. Το PACS ( σημείωση μας : το γαλλικό σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης) ήταν το πρώτο βήμα, αλλά σήμερα οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών »

Παράλληλα δήλωσε επίσημα την θέση του κόμματος του, υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. « Από την εμπειρία άλλων κρατών, βλέπουμε ότι τα παιδιά δεν ζουν χειρότερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, από ότι σε ένα ετεροφυλόφιλο»

Οι gay-friendly θέσεις το Ριζοσπαστικού Κόμματος, το κάνουν να είναι ένα από τα πιο ΛΟΑΔ φιλικά προσκείμενα κόμματα της Γαλλικής κεντροδεξιάς.

Το περιοδικό μας, με ανταποκρίσεις από το Παρίσι και με το δίκτυο συνεργατών του περιοδικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σας ενημερώνει συνεχώς και για όλα τα ΛΟΑΤ θέματα τα οποία προκύπτουν από την προεκλογική περίοδο και τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές.

Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου και 6 Μαιου 2012 .

Διαβάστε και τα σχετικά άρθρα :

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!