Το τρυφερό σχόλιο της Χίλαρι Κλίντον σε ένα gay αγόρι

05/07/2015

Τόσο η υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ, όσο και η Έλεν Ντι Τζένερις, αντέδρασαν μπροστά στο θέαμα του πληγωμένου αγοριού.

«Είμαι ομοφυλόφιλος και φοβάμαι ότι στο μέλλον δεν θα αρέσω στους ανθρώπους» είναι το σχόλιο ενός αγοριού που δακρύζει μπροστά στο φακό του δημοφιλούς φωτογράφου blogger στη Νέα Υόρκη.

Ο blogger που γυρνά στην Νέα Υόρκη και φωτογραφίζει ανθρώπους, παίρνοντάς τους μία δήλωση, συνάντησε το αγόρι καθισμένο σε ένα πεζοδρόμιο.

Το Σάββατο που η φωτογραφία του παιδιού αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα του Humans Of New York η οποία έχει 13.000.000 likes, έγινε αμέσως ανάρπαστη κερδίζοντας περισσότερα από 500.000 likes και 45.000 αναδημοσιεύσεις. Τα σχόλια ήταν δεκάδες κι ένα από αυτά ήταν της υποψηφίου για την Προεδρία της Αμερικής Χίλαρι Κλίντον και του δημοφιλούς σόου της Έλεν Ντι Τζένερις.

Η Κλίντον υπέγραψε ως “H” (Hilary): «Πρόβλεψη από έναν ενήλικα: Το μέλλον σου θα είναι εξαιρετικό. Θα εκπλαγείς από το τι μπορείς να κάνεις και για τα απίστευτα πράγματα που μπορείς τα οποία μπορείς να κατορθώσεις. Βρες τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε πιστεύουν. Θα υπάρξουν πολλοί».

«Όχι απλώς θα αρέσεις στον κόσμο, αλλά θα σε αγαπούν. Μόλις άκουσα για ‘σένα, σε αγάπησα ήδη» ήταν η απάντηση της γνωστής ηθοποιού Έλεν Ντι Τζένερις, η οποία είναι γνωστό ότι είναι ομοφυλόφιλη, ενώ ο γάμος με την σύντροφό της έχει γίνει αποδεκτός από την κοινή γνώμη.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!