“Όλα τα σώματα είναι όμορφα” – Φωτογραφίσου για το κεντρικό μας αφιέρωμα

15/07/2015
nx8gsvv8v14i5isnxvro

Το περιοδικό antivirus σε καλεί να λάβεις μέρος στο μεγάλο μας αφιέρωμα με μια φωτογράφιση που έχει ως στόχο να αναδείξει την ομορφιά που βρίσκεται σε κάθε σώμα ανεξάρτητα από στερεότυπα και επιταγές!! Σε καλούμε λοιπόν να “βγεις από τα ρούχα σου” και να σταθείς περήφανα γυμνός-ή μπροστά στον φακό του περιοδικού μας! Οι φωτογραφίες θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό αφιέρωμα του νέου μας τεύχους (Αύγουστος – Σεπτέμβριος)

Σημαντικό: Δεν μας απασχολούν φύλα, σεξουαλικός προσανατολισμός, σωματότυποι, ηλικίες, κλπ. Το να αισθάνεσαι όμορφος-η είναι η μοναδική προϋπόθεση.

Πληροφορίες συμμετοχής:

  • Για να λάβεις μέρος απλά συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα (στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου)
  • Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Ιουλίου, από τον Γιώργο Καλφαμανώλη στον Βοτανικό (για τις ώρες διεξαγωγής και την ακριβή τοποθεσία θα υπάρξει ενημέρωση μέσω προσωπικού μηνύματος)
  • Λόγω συγκεκριμένου αριθμού σελίδων, θα γίνει μια επιλογή στις φωτογραφίες που θα φιλοξενηθούν στο έντυπο. Όλες όμως οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη ιστοσελίδα του περιοδικού μας.

 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!