Το ΠΑΣΟΚ εύχεται καλή επιτυχία στο Thessaloniki Pride

19/06/2015

gay14Ανακοίνωση με αφορμή τη διεξαγωγή του 4ου Thessaloniki Pride εξέδωσε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως το κόμμα «στηρίζει έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα του LGBTQI κινήματος».

«Η ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου με την ένταξη και προστασία του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλου από τη ρητορική του μίσους είναι ένα πρώτο βήμα που κατέστη δυνατό με την επιμονή του ΠΑΣΟΚ κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια αποτελεί πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ και είναι το ελάχιστο μέτρο για την θεσμική καταπολέμηση των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της LGBTQI κοινότητας στην καθημερινότητα της».

Το ΠΑΣΟΚ εύχεται, τέλος, καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!