Το antivirus περιμένει τις επίσημες θέσεις της κυβέρνησης και των κομμάτων για το θέμα της Ουγκάντα

13/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το antivirus ήρθε σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση ( με το γραφείο του πρωθυπουργού ) και τα κόμματα τα οποία εκπροσωπούνται στο Ελληνικό κοινοβούλιο, για να μάθει τις θέσεις τους για το σχέδιο νόμου το οποίο καταδικάζει την ομοφυλοφιλία στην Ουγκάντα με θάνατο.

Ειδικότερα έχουμε έρθει σε επαφή με το ΠΑ.ΣΟ.Κ, με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το Κ.Κ.Ε και το ΛΑ.Ο.Σ. Η επαφή με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δεν ήταν εφικτή.

Περιμένουμε τις επίσημες θέσεις τους και θα σας ενημερώσουμε για αυτές με το που μας κοινοποιηθούν.

Επίσημα στην Ελλάδα, κανείς δεν έχει κατακρίνει το γεγονός και ενώ η Ελλάδα ως μέλος της ΕΕ στηρίζει οικονομικά αφρικανικά κράτη, με χρήματα Ελλήνων πολιτών καθώς και της Ελληνικής ΛΟΑΤ κοινότητας.

Ζητησαμε να μάθουμε από τα κόμματα αν θα λάβουν επίσημη θέση, αντιδρώντας σε αυτή την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή αν θα επιλέξουν να σιωπήσουν.

Περιμένουμε να μας ενημερώσουν για τον αν το Ελληνικό κράτος και τα κόμματα στηρίζουν τα ΛΟΑΤ δικαιώματα και τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα.

Επίσημες αντιδράσεις στο εξωτερικό

Εν τω μεταξύ στο εξωτερικό πολλές χώρες έχουν ήδη αντιδράσει.

Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε «Καμία τροποποίηση, καμία αλλαγή, δεν θα δικαιολογούσε τη ψήφιση αυτού του μισητού νομοσχεδίου . Ο Πρόεδρος Barack Obama και η υπουργός εξωτερικών Hillary Clinton, καταδικάζουν δημοσίως το εν λόγω νομοσχέδιο διότι είναι ασυμβίβαστο με τα ανθρώπινα δικαιωμάτα.»

Αντιδράσεις υπήρξαν και από την κυβέρνηση της Αυστραλίας, της Ολλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων χωρών.

Το antivirus θα σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις τόσο στο θέμα της ψηφοφορίας του ομοφοβικού νόμου που καταδικάζει του ομοφυλόφιλους στην Ουγκάντα σε θάνατο, όσο και για τις επίσημες θέσεις της Ελληνικής κυβέρνησης και των κομμάτων.

Για το antivirus ( [email protected] )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!