Π. Φιλιππίδης: “Κάθε άντρας κρύβει έναν gay μέσα του”

12/06/2015

pfilippidis-kathe-antras-krubei-enan-gay-mesa-tou.w_lΓια τη νέα σειρά την οποία ετοιμάζουν στον Alpha μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην εκπομπή «Πρωινό».

Στο νέο σίριαλ του Alpha, ο ίδιος θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο μάλιστα θα υποδυθούν ένα gay ζευγάρι.

«Είναι μια καινούργια σειρά που έχει κλείσει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί με τον Γιάννη στην τηλεόραση. Οι προδιαγραφές είναι πολύ δυνατές. Στον Alpha θα γίνει και θα κάνουμε το gay ζευγάρι», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Πιστεύω ότι κάθε άντρας κρύβει έναν gay μέσα του», τόνισε ο Πέτρος Φιλιππίδης και στην έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα απάντησε με την εξής ατάκα: «Εσύ που είσαι ερωτευμένος με τον Κιμούλη με ρωτάς»;

Μάλιστα, ανάμεσα στα γέλια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πήγες να τον δεις γυμνό στον Βασιλιά Ληρ φέτος; Εκεί τον ερωτεύθηκα περισσότερο! Πέτρο πρέπει να παίξεις γυμνός για να ξαναφτιάξουμε τη σχέση μας»!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!