Μάρω Κοντού προς Αρναούτογλου: “Έχεις ένα θέμα με τους gay”

11/06/2015

marw-kontou-paratirisi-se-arnaoutoglou-gia-tous-gay_3.w_lΤον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συζήτηση που σχετιζόταν με τους gay, σχολιάσε η Μάρω Κοντού κατά τη εμφάνισή της στην εκπομπή “Τα Καρντάσιανς”

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός έθεσε τις ενστάσεις της για τον τρόπο με τον οποίο εκείνος χειρίστηκε τη συζήτηση που είχε με προηγούμενο καλεσμένο του (τον Κώστα Κούντο -τραγουδιστή και παίκτη ριάλιτι του παρελθόντος) και τη συμμετοχή του σε gay καλλιστεία.

“Έκανες ένα φάουλ προ ημερών. Ήσουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, gay, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και αν είσαι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Έτσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη.

Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπήρχαν gay στη ζωή μας, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν το βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί εμένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό. Μήπως έκανα κι εγώ λάθος, αλλά κάτι δεν μου άρεσε”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!