Το πάρτι του “Αth Checkpoint” και του “Athens Pride” στην Πιττάκη

09/06/2015
antivirus magazine διαφήμιση

Το Athens Pride, το Κέντρο Πρόληψης για τον HIV «Ath Checkpoint» και το Antivirus δίνουν ραντεβού στην οδό Πιττάκη στο Μοναστηράκι για ένα πάρτι στους ρυθμούς του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου από τις 19:30 και μέχρι αργά το βράδυ, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα με τη μουσική γνωστών deejay και συγκεντρώνουμε φωτιστικά για την πιο «διαφορετική» γειτονιά της Αθήνας.

Παράλληλα, συγκεντρώνουμε ρουχισμό, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που προσεγγίζει η «Θετική Φωνή» όπως άποροι οροθετικοί συμπολίτες μας, κρατούμενοι και Ρομά.

Ειδικά για εκείνη την ημέρα, το «Ath Checkpoint» θα είναι ανοιχτό από τις 16:00 έως τα μεσάνυχτα για να υποδεχτεί τους ωφελούμενους που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εξεταστούν για HIV και ηπατίτιδες Β και C.

Το εγχείρημα της μεταμόρφωσης της οδού Πιττάκη ξεκίνησε από την ομάδα συντονισμού του «Imagine the City», στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο» (www.reasonstobelieve.gr) σε συνεργασία με την ομάδα εικαστικού φωτισμού «BEFORELIGHT» και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!