Υποψήφιος δήμαρχος του Λονδίνου: «Είμαι gay, πρώην αλκοολικός και δυσλεκτικός. Ψηφίστε με»

19/05/2015

londonΣε λίγους μήνες το Λονδίνο θα πρέπει να εκλέξει νέο δήμαρχο. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες και αυτή του Άιβαν Μάσοου που αποφάσισε να συστηθεί στους ψηφοφόρους με έναν μάλλον ειλικρινή και πρωτότυπο τρόπο.

«Είμαι ο Άιβαν και θέλω να γίνω ο δικός σου δήμαρχος του Λονδίνου. Είμαι γκέι, πρώην αλκοολικός, δυσλεκτικός. Είμαι υιοθετημένος, ακτιβιστής, επιχειρηματίας, αποδιοργανωτικός, άντρας που κρατάει το λόγο του. Δεν είμαι ο τυπικός πολιτικός», αναφέρει ο 47χρονος πολιτικός στο video με το οποίο συστήνεται.

Ο Μάσοου δηλώνει μάλιστα ότι ήταν η Τζόαν Κόλινς που τον βοήθησε να κόψει το ποτό ενώ βρισκόταν στη βίλα της στο Σεν Τροπέ.: «Ήταν ένα βράδυ πριν από πολλά χρόνια στη βίλα της στο Σεν Τροπέ. Στο σαλόνι υπήρχαν έξι άδεια μπουκάλια. Το επόμενο πρωί, η ηθοποιός μού είπε: ‘Άιβαν, εγώ χθες ήπια ένα ποτήρι. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα ήπιες εσύ. Νομίζω ότι έχεις πρόβλημα και ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό», είπε.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!