Η ομάδα LGBTQI+ Καλαμάτας σας προσκαλεί στην πρώτη της εκδήλωση

15/05/2015

11253820_996589547018808_745062490_nTην πρώτη της εκδήλωση διοργανώνει αύριο η LGBTQI+ Kαλαμάτας.

Πρόκειται για μια νέα όμαδα, που όπως υποστηρίζει, θεωρεί αυτονόητη για την κοινωνία μας την εξάλειψη της ομοφοβίας και την ανάδειξη ανάλογων ζητημάτων και αιτημάτων της κοινότητάς μας.

Στόχοι της είναι:
– η ενημέρωση του κόσμου σε θέματα ισότητας, ισονομίας και σεξουαλικής ελευθερίας
– η δημιουργία κατάλληλου κλίματος που θα ενθαρρύνει lgbtqi+ άτομα να βγουν από “τη ντουλάπα”
– η διοργάνωση εκδηλώσεων (προβολές ταινιών, παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις και άλλες δράσεις)
– η γνωριμία ανθρώπων με κοινές ιδέες ώστε η ομάδα να μεγαλώνει, να γίνεται ισχυρότερη και να ακούγεται η “φωνή” της μέσα στην πόλη

Μπορείτε να γνωρίσετε την ομάδα, το χαρακτήρα και τα σχέδιά της στην πρώτη της εκδήλωση το Σάββατο 16/5, 7 μ.μ. στο “Προσεχώς- Κοινσεπ”. Θα ακολουθήσει συζήτηση με την Μαριανέλλα Κλώκα, (διεκδίκηση δικαιωμάτων στην ΜΚΟ Praksis και μέλος του Ανθρωπιστικού Κινήματος από το 1990), για το δικαίωμα και τα οφέλη του να είσαι “εσύ”.

“Η βραδιά θα κλείσει με πάρτι, μουσική και καλή παρέα, για να γνωριστούμε καλύτερα…”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!