Λευκορωσία : 100 φορές αρνητική απάντηση για το Gay Pride

12/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Οι δημοτικές αρχές του Μινσκ στη Λευκορωσία, έχουν αρνηθεί την άδεια στο IDAHO Belarus το οποίο επιθυμεί να οργανώσει την προσεχή εβδομάδα το Gay Pride ώστε αυτό να συμπέσει με τη διεθνή ημέρα ενάντια στην ομοφοβία.

Η οργανωτική ομάδα είχε καταθέσει 100 αιτήσεις που κάλυψαν τα περισσότερα μέρη του Μινσκ. Όλες απορρίφθηκαν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι λόγοι για την άρνηση ήταν λόγοι δημόσιας ασφαλείας.

Στις 29 Απριλίου, οι ακτιβιστές Sergey Praded, Natalya Praded, Sergey Yenin, Alesya Yakubovskaya και Roman Navoev κατέθεσαν εκατό αιτήσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της πόλης του Μινσκ.

«Οι αιτήσεις μας κάλυψαν σχεδόν όλες τις πιθανές οδούς και όλα τα οικοδομικά τετράγωνα του Μινσκ όπου μια δημόσια δράση μπορεί να οργανωθεί και αυτό περιέλαβε τα προάστια της πόλης» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Sergey Praded .

Σε ερώτηση γιατί οι διοργανωτές επέλεξαν να υποβάλουν 100 αιτήσεις για την άδεια εξήγησε: «Παίρνουμε συχνά την άρνηση με το επιχείρημα πώς η περιοχή για την οποία κάνουμε την αίτηση έχει κρατηθεί από άλλες ομάδες και γι’αυτό αυτή τη φορά οι αιτήσεις μας κάλυψαν σχεδόν όλές τις πιθανές οδούς και για όλα τα οικοδομικά τετράγωνα του Μινσκ όπου μια δημόσια δράση μπορεί να οργανωθεί συμπεριλαμβάνων και των προαστίων. Προτείναμε επίσης διάφορες χρονικές στιγμές στη διάρκεια της ημέρας.»

Η Λευκορωσία (Λευκορωσικά: Белару́сь, Ρωσικά: Белару́сь, πρώην Белору́ссия) είναι χώρα της Ανατολικής Ευρώπης με πρωτεύουσα το Μινσκ. Συνορεύει με τη Πολωνία στα δυτικά, τη Λιθουανία στα βορειοδυτικά, τη Λετονία στο βορρά, τη Ρωσία στα ανατολικά και την Ουκρανία στα νότια. Επίσημα ονομάζεται Δημοκρατία της Λευκορωσίας (Рэспу́бліка Белару́сь, Ρεσπούμπλικα Μπιελαρούς). Πηγή σημείωσης : Wikipedia

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!