Απόλυση παρουσιαστή τηλεόρασης για αρνητικά σχόλια για τους gay

12/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ένας παρουσιαστής αθλητικών στον Καναδά, απολύθηκε γιατί υποστήριξε τον manager του hockey ο οποίος έκανε αρνητική κριτική στην επιλογή του Sean Avery να στηρίξει το ΛΟΑΤ γάμο.

Όταν ο Avery έκανε ένα βίντεο για να υποστηρίξει το gay γάμο, έγινε ο πρώτος παίκτης της NationalHockeyLeague ( NHL ) ο οποίος έκανε κάτι τέτοιο. Ο μάνατζερ Todd Reynolds αμέσως σχολίασε αρνητικά την επιλογή του αθλητή. Αλλά όταν ο παρουσιαστής Damian Goddard παρουσιαστής του Sportnet Connected συμφώνησε δημοσίως με τον Reynolds έχασε αμέσως τη δουλειά του.

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Todd Reynold και τη στήριξη του στην παραδοσιακή και ΑΛΗΘΙΝΗ έννοια του γάμου»ήταν το σχόλιο το οποίο ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο Twitter, σύμφωνα με τη εφημερίδα Toronto Star.

Αμέσως το κανάλι, ανακοίνωσε την απόλυση του παρουσιαστή. Σε δελτίο τύπου του τηλεοπτικού δικτύου, οι απόψεις του πρώην παρουσιαστή τους δεν εκπροσωπούσαν το κανάλι σε ουδεμία περίπτωση.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!