Scale # 1:100 στο Σύγχρονο Θέατρο

13/04/2015


Με άξονα το σύγχρονο χορό, το σώμα και την κοινωνική διάσταση όλων αυτών, ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ παρουσιάζει παραστάσεις, έργα και εργαστήρια σύγχρονου χορού. Κάτω από τον ενιαίο τίτλο «Scale #1:100», η Kunst-Stoff διοργανώνει ημέρες αφιερωμένες στον σύγχρονο χορό εδώ και δεκαπέντε χρόνια, αρχικά στο Σαν Φρανσίσκο και από φέτος μεταφέρει την έδρα της στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο project της Kunst-Stoff productions θα εξελιχθεί 16-19 και 23-26 Απριλίου στο Σύγχρονο Θέατρο σε οργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια Γιάννη Αντωνίου.

SCALE | ΚΛΙΜΑΚΑ…κατά προσέγγιση του μεγέθους, της έκτασης, του βάρους, της απόστασης… πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, οικολογικά ή τεχνο-λογικά megatrend που περιλαμβάνουν ολόκληρο τον πλανήτη. Χρόνoς, κοινή περίοδος πρακτικής, το μέρος ή το σύνολο ενός έργου συμπεριλαμβανομένων: κίνησης, ήχων, ρυθμού και χρώματος.

Το πρόγραμμά του αναλυτικά:

Πέμπτη 16/4
«Εκτός κλίμακας», Opening Event/performance
Συμμετέχουν: Τζένη Αρσένη (σκηνοθέτης), Σταύρος Αποστολάτος (performer), Γεράσιμος Αβλάμης (εικαστικός), Βάλια Παπαχρήστου (performer), Μπέττυ Δραμισιώτη (performer), Γιάννης Αντωνίου (performer), Νώντας Δαμόπουλος (performer), Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου (performer), Αναστασία Μπρουζιώτη (performer), Μαρίζα Βινιεράτου (χορογράφος), Διονύσης Χριστοφιλογιάννης (εικαστικός), Νίκος Καλύβας (performer), Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου (μουσικός), Σάντυ Σιέμπου (εικαστικός), Γιάννης Τσιγκρής (performer), Ίρις Κατράκη (performer), Άγγελος Παπαδόπουλος (performer), Άγγελος Αντωνάκος (performer), Βάσια Ζορμπαλή (performer).

Παρασκευή 17/4
«Patterns» με πέντε νέους χορογράφους.

Σάββατο 18 & Κυριακή 19/4
«Scale made/«τώρα» (30΄) Σύλληψη: Γιάννης Αντωνίου & Τζένη Αρσένη
Auto – da – fé (13΄) Χορογραφία: Μαρίζα Βινιεράτου

Πέμπτη 23/4
Duration. Χορογραφικό εργαστήριο από τον Σύνδεσμο Χορού / Πρόσχημα – Yelp – Lemurius.

Παρασκευή 24/4
W=FxS (20΄) Συντελεστές: Αθανάσιος Κλεισιάρης, Φίλιππος Βασιλείου, Επαμεινώνδας Δαμόπουλος

Indirect Speech (15΄) Ομάδα Carnation

Scale/play (40΄). Σταύρος Αποστολάτος και Γιάννης Αντωνίου

Σάββατο 25 & Κυριακή 26/4
Scale/play (40΄) Σταύρος Αποστολάτος και Γιάννης Αντωνίου.

Sebastian (40’) Ακροποδητί

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!