Μια φωτογραφία του Αύγουστου Κορτώ κατέβασε το Facebook, μετά από αναφορές που δέχτηκε από χρήστες για το  «μη κατάλληλο» περιεχόμενο της.

Η φωτογραφία απεικόνιζε τον συγγραφέα να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον άνδρα του.

Ο Κορτώ σχολίασε το γεγονός αυτό, γράφοντας στον λογαριασμό του:

«Η φωτογραφία έπεσε. Η στιγμή και η αγάπη παραμένουν. Δεν σκύβουμε το κεφάλι. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία.»

Αρκετοί βέβαια ήταν και οι χρήστες που έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους, ανεβάζοντας στο λογαριασμό τους τη συγκεκριμένη φωτογραφία!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!