Ο αυτοδημιούργητος κύριος Σάξον Week 13-24

27/03/2015
από

Βδομάδα 13η – Βδομάδα 24η ( μέρες 86η-164η)

Ζητώ συγνώμη που έκανα τόσο καιρό να γράψω, αλλά αυτές τις μέρες είχα πάρα πολλή δουλειά και ξέρετε πώς είναι καμιά φορά αυτά. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο συνεπής και γι’ αυτό θα σας πω τι έγινε όλες αυτές τις βδομάδες μέχρι σήμερα, οπότε η στήλη δεν θα έχει πλέον απόκλιση.

Μιας και πέρασε καιρός τώρα μπορείτε να δείτε τις αλλαγές καλυτέρα, φαντάζομαι (ΚΑΙ να ακούσετε, πιο κάτω).

face

Το πρόσωπό μου ακόμα αλλάζει και μερικές μέρες ξυπνάω πρησμένος, όπως τυχαίνει καμιά φορά όταν κοιμόμαστε. Αυτό περνάει, είτε μέσα στη μέρα, είτε μερικές μέρες μετά. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά πλέον και αυτό είναι καλό. Επίσης, δεν έχω τόσο έντονα ξεσπάσματα ακμής πια, μπορεί το πρόσωπό μου να μην είναι τελείως καθαρό συνέχεια, αλλά νομίζω ότι η κατάσταση καλυτερεύει. Τα μαλλιά μου δεν είναι πια τόσο χαμηλά στο μέτωπο όσο παλιότερα, το μέτωπό μου δείχνει μεγαλύτερο. Δεν μπορώ να πω πως έχω χάσει πολλά μαλλιά, αλλά έχω χάσει αρκετά ώστε να με αναγνωρίζουν πιο συχνά ως το φύλο που θέλω, πχ άγνωστοι μου λένε «ε, φίλε» πιο συχνά.

facial hair

Έχω πιο πολλές τρίχες στο σαγόνι και το λαιμό και τις ξυρίζω με μηχανή μια φορά τη βδομάδα. Τις κρατάω σε μήκος «αξυρισιάς» γιατί δεν θέλω να τις ξυρίσω τελείως, με κάνουν και νιώθω καλυτέρα. Αυτό που ξυρίζω συνεχώς είναι το μουστάκι, το οποίο αν το αφήσω πάνω από 3 μέρες μοιάζω με έφηβο που θέλει να πιστεύει ότι είναι ο Τομ Σέλλεκ, αλλά εμφανέστατα το μουστάκι του μοιάζει με διαλυμένη συγκέντρωση του ΚΚΕ. Και όλοι ξέρουμε πόσο άσχημο δείχνει αυτό. Επίσης, έχω περισσότερες και δυνατότερες τρίχες κάτω από τα χείλια μου.

happy trail

Στο κορμό και το στέρνο έχουν αρχίσει να βγαίνουν μικρές τριχούλες που με τον καιρό γίνονται πιο χοντρές – και στο στομάχι το «happy trail» («τρίχες κάτω από τον αφαλό», βλέπε https://avmag.gr/51643/o-aftodimiourgitos-kirios-saxon-week-2/) είναι πιο έντονο. Δυστυχώς, το στομάχι μου είναι πιο έντονο επίσης, λόγω της δουλειάς και λόγω του λίπους που μετακινείται. Είναι μαλακό, όπως και το λίπος στη μέση μου. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αλλά δεν έχω πάρει βάρος. Είναι σαν το λίπος μου να είναι πιο μαλακό, αλλά δεν έχω πιο πολύ λίπος πάνω μου. Επίσης εχω πιο μεγάλους/δυνατούς μύες τώρα.

chest

Ειδικά οι μύες στα πόδια μου είναι πολύ μεγαλύτεροι από όσο ήταν ποτέ και πολύ δυνατότεροι. Οι μύες στο στήθος και στα χέρια είναι επίσης πολύ δυνατοί τώρα και δεν κουράζομαι εύκολα όταν κάνω ασκήσεις. Καμιά φορά όταν περπατάω οι μύες στα καλάμια μου πιάνονται, σαν να έχω περπατήσει πιο πολύ, αλλά περνάει.

legs

Τα πόδια μου είναι πολύ πιο τριχωτά, οι τρίχες στις κνήμες είναι πιο πυκνές και σκούρες και έχω βγάλει τρίχες στα μπούτια, κοντά στα γόνατα και σιγά σιγά στους γλουτούς. Οι γλουτοί μου έχουν μαλακώσει κι εκείνοι και νιώθω σαν να έχω πάρει 10 κιλά, αλλά ξέρω ότι δεν έχω πάρει γραμμάριο. Είναι πολύ περίεργο συναίσθημα, σαν να λιώνεις. Οι γλουτιαίοι μου, απεναντίας, είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Τα χέρια μου έχουν πιο δυνατές τρίχες και γίνονται πυκνότερες σιγά σιγά.

arms

 

Η φωνή μου έχει αλλάξει πολύ. Είναι πιο βαθιά και πολλές φορές νιώθω σαν να είμαι βραχνιασμένος. Μπορείτε να ακούσετε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά. Αυτό το βίντεο είναι από τις 30 Σεπτέμβρη 2013

https://www.youtube.com/watch?v=MxuC6D8q8LI

και αυτό από σήμερα (26 Μάρτη 2015)

https://www.youtube.com/watch?v=iTk-lfaMB3w

Συγνώμη που είναι στα Αγγλικά, αλλά δεν έχει και τόσο σημασία, μπορείτε να καταλάβετε πόσο έχει αλλάξει η φωνή μου.

Η διάθεσή μου είναι αρκετά καλή και μπορώ να ελέγχω καλυτέρα τα συναισθήματα μου , όπως σας είχα πει και πιο παλιά.

Στις αρχές Φλεβάρη πήγα να δω το το γιατρό μου στο Λονδίνο και πήγα και στην κλινική του Charing Cross, τα επίπεδα τεστοστερόνης μου είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι και γενικά όλα πάνε πολύ καλά. Γι’ αυτό η κλινική μου είπε ότι θα με στείλει σε χειρουργό πιο νωρίς για να κάνω μαστεκτομή (ή αλλιώς, εγχείρηση ανάπλασης στέρνου). Διάλεξα τον χειρούργο που θέλω από μια λίστα, είναι μακριά αλλά ο καλύτερος χειρούργος γι’ αυτή την επέμβαση, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι’ αυτόν από πολύ κόσμο.

Εντωμεταξύ, έκανα και την τρίτη ένεση τεστοστερόνης (26 Φλεβάρη).

Πριν 2 βδομάδες έλαβα ένα γράμμα που έλεγε ότι η κλινική έστειλε του χειρούργου τα στοιχεία μου. Τη Δευτέρα τον πήρα τηλέφωνο και έκλεισα ημερομηνίες, η επέμβαση θα γίνει στις 11 του Νοέμβρη. Πρέπει να οργανωθώ και να μαζέψω λεφτά για τραίνα και ξενοδοχεία αλλά αυτά είναι τα καλύτερα νέα που έχω λάβει εδώ και πολύ καιρό. Περιμένω εδώ και πολλά χρόνια αυτή την επέμβαση.

Τώρα θα πρέπει να προσέχω το βάρος μου και να χάσω μερικά κιλά, εάν μπορώ, και να κάνω πολύ συχνά push ups, γιατί έτσι θα βοηθήσω τον χειρούργο να κάνει καλύτερη δουλειά.

 

Harold Saxon

Είμαι 34 και τα μαλλιά μου είναι πιο γκρίζα και από τον ουρανό του Λάνκαστερ. Τρανς σκιτσογράφος από τον Πειραιά που πνίγει τους πόνους του σε Αγγλικές παμπ. Μου αρέσει το ψάρι αλλά βαριέμαι τις πατάτες.
Εαν εχετε απορίες ή θέλετε βοήθεια με κάτι συγκεκριμένο, μπορείτε να δείτε εδώ για διάφορα λινκ http://about.me/harryasaphsaxon ή στείλτε mail στο [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!