Εν αναμονή του πορίσματος για τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη

15/03/2015

22C682D5CBD1FE3FC3D2AA4E0F7F2AD2Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η σορός είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση. Ωστόσο, βάσει των ρούχων του εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 20χρονο σπουδαστή.

Οι πρώτες ενδείξεις και εκτιμήσεις ιατροδικαστών κάνουν λόγο για αυτοκτονία του σπουδαστή ο οποίος φέρεται να έκοψε τις φλέβες του.

Ωστόσο, οι ιατροδικαστές και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τα ευρήματα λόγω του ότι η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα από το πτώμα. Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα στο αριστερό χέρι και τα τραύματα εντοπίστηκαν στο δεξί χέρι.

Οι οικείοι του επιβεβαιώνουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν αριστερόχειρας.

Το πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του σπουδαστή από το Ρέθυμνο αναμένεται αύριο, Δευτέρα, μετά την νεκροτομή.

πηγή: in.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!