Αποκεφαλισμός για δύο ομοφυλόφιλους άνδρες από το Ισλαμικό Κράτος

11/03/2015

ansariΣε καθημερινότητα έχει εξελιχθεί η εν ψυχρώ δολοφονία αθώων από το Ισλαμικό Κράτος. Ανάμεσα σε αυτούς και όσοι – κατά τη δική του κρίση- διαπράττουν το έγκλημα της ομοφυλοφιλίας.

Πριν από λίγες μέρες, ακόμα δύο gay άνδρες εκτελέστηκαν στο Ιράκ, αυτή τη φορά με αποκεφαλισμό.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα παρακολουθούμε τον Αμπού Ανσάρ Αλ Ανσάρι, τον “γνωστό” γέρο ιεροεξεταστή με το λευκό μούσι, να διαβάζει την απόφαση της ισλαμικής ιεράς εξέτασης μπροστά στο κοινό, πριν αρχίσουν οι αποκεφαλισμοί.

Συνήθως το Ισλαμικό Κράτος σκοτώνει τους ομοφυλόφιλους πετώντας τους από ταράτσες, ενώ μόλις το σώμα του καταδικασθέντα τσακιστεί στο έδαφος, ο τζιχαντιστικός όχλος σπεύδει να τον αποτελειώσει με λιθοβολισμό. Αυτή είναι η τιμωρία που διατάζει η Σαρία, σύμφωνα με την οποία ο ομοφυλόφιλος πρέπει να ριχτεί από το ψηλότερο κτίριο της περιοχής.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!