Αλκ. Ιωαννίδης: “Περιμένω την ημέρα που κάποιος δεν θα έχει λιγότερα δικαιώματα επειδή είναι ομοφυλόφιλος”

08/03/2015

1_734-620x330Συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής Aλκίνοος Ιωαννίδης, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη νέα κυβέρνηση και για τις προσδοκίες που έχει από αυτήν.

 “Περιμένω ότι θα βελτιώσει τα του οίκου μας…”

“…περιμένω να δω έναν άλλο πολιτισμό στο εσωτερικό, μιαν άλλη ποιότητα, μιαν άλλη επικοινωνία μεταξύ εξουσίας και πολιτών, μιαν άλλη φροντίδα για τα φτωχά στρώματα του πληθυσμού. Μιαν ανθρώπινη λύση στο μεταναστευτικό. Την τελεσίδικη κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’ και τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Την απο-φασιστοποίηση της αστυνομίας. Περισσότερη δικαιοσύνη γενικά και Δικαιοσύνη ειδικά. Την ημέρα που κάποιος δεν θα έχει λιγότερα δικαιώματα επειδή είναι ομοφυλόφιλος…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!