Η Μαρία Έλενα Κυριάκου στη Βιέννη (αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες)

ΦΩΤΟ ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ / OIKOTIMES.COM / AVMAG.GR

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ – Με την “ευλογία” της ψήφου του κοινού και της επιτροπής, η Κύπρια Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τελικά την Ελλάδα στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι One Last Breath. Σε ένα υποτονικό σόου με αρκετές, όμως δόσεις χιούμορ, και φυσικά για μία ακόμη χρονιά κακοφωτισμένο, πέντε υποψήφιοι εδωσαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το εισιτήριο για τη Βιέννη. Δεύτερη στη συνολική κατάταξη η Θωμαή Απέργη, τρίτη η Shaya Hansen, 4ος ο Barrice Sobolev και τελευταίοι οι C:Real.

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=t9DRbP1w9Rw

Παρουσιάστριες της βραδιάς η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ καλεσμένοι ήταν οι: Έλενα Παπαρίζου, η οποία γιόρτασε και τα 10 χρόνια από τη πρώτη και μοναδική – έως τώρα – νίκη της Ελλάδας στο διαγωνισμό, τραγουδώντας το Rise Like a Phoenix και συνεχίζοντας παρουσιάζοντας τα νέα της τραγούδια επί σκηνής μαζί με τους House Twins, το συγκρότημα ONE, το οποίο επανενώθηκε μετά από 13 χρόνια με lead singer τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου για να ερμηνέυσουν το Gimme, που εκπροσώπησε τη μεγαλόνησο το 2002 και ήρθε 6ο.

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ

Καλεσμένοι στο διαγωνισμό ήταν επίσης οι: Φώτης Σεργουλόπουλος, οικοδεσπότης ενός act / game trivia με τις παρουσιάστριες και τους Eurovisionολόγους Γιάννη Πουλόπουλο και Κατερίνα Σουλιώτη, ο Λούκας Γιώρκας (Ελλάδα 2011, 7η θέση), ο οποίος ερμήνευσε μια μοναδική εκδοχή της συμμετοχή του “Watch My Dance” με τη χορωδία από τα παιδικά χωριά SOS (άλλωστε όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της βραδιάς δόθηκαν σε αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό), ο Θάνος Καλλίρης που μαζί με τους Kings ερμήνευσαν τη συμμετοχή της Ελλάδας “Stop” (1987, 10η θέση), o εκπρόσωπος της Κύπρου για το 2015, Γιάννης Καραγιάννης και οι (άσχετοι με τη Eurovision), Boys & Noise που τραγούδησαν (playback φυσικά γιατί live δεν το έχουνε) το “My Number One” της Έλενας Παπαρίζου.

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δείτε μοναδικό φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά, το show από το Enastron Music Hall και το red carpet όπως το ζήσαμε η ομάδα των oikotimes.com και Antivirus Magazine, σε φωτογραφίες του Θωμά Γιαννάκη

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!