Russell Tovey: “Χαίρομαι που δεν έγινα πολύ θηλυπρεπής”

03/03/2015

Russell-ToveyΤάδε έφη ο – open gay- ηθοποιός Russell Tovey, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Looking”.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Observer, υποστήριξε:

“Ζήλευα τόσο πολύ που ο καθένας πήγαινε στο Sylvia Young Theatre School. Ήθελα να πάω, αλλά ο μπαμπάς μου ήταν κάθετος.

Πίστευε ότι θα γινόμουν ένα είδος φρικιού που θα χόρευε χωρίς κανένα προσόν. Και είχε δίκιο. Είμαι χαρούμενος που δεν πήγα.

Αυτό θα μπορούσε να με αλλάξει. Νιώθω ότι θα μπορούσα να γίνω πολύ θηλυπρεπής, αν δεν πήγαινα στο σχολείο που πήγα, όπου νιώθω ότι με έκανε πιο σκληρό.

Εάν δεν είχα τη δυνατότητα να χαλαρώνω, να τριγυρνώ, να τραγουδώ στον δρόμο, μάλλον θα ήμουν ένα διαφορετικό άτομο τώρα.

Ευχαριστώ τον μπαμπά μου για αυτό, που δεν με άφησε να ακολουθήσω αυτό το μονοπάτι. Γιατί πιθανότατα μου έδωσε αυτή τη μοναδικά ποιότητα που ο κόσμος πιστεύει ότι έχω.”

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη μέσα από το Instagram.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!