Άγρια ξυλοκοπήθηκε ένας νεαρός στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, επειδή επιτέθηκε λεκτικά σε έναν gay άνδρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος αποφάσισε να βρίσει και να επιτεθεί στο ανυποψίαστο άνδρα που επέβαινε στο τρένο. Ωστόσο, όταν κατέβηκαν από αυτό τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού ο φίλος του θύματος, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε βάναυσα, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Μάλιστα, ο άνδρας φώναζε στον πεσμένο πια στο έδαφος θύτη πως αν δεν μάθει να σέβεται τότε θα πρέπει να μάθει να δέχεται κάθε μορφή βίας.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!