Η αγάπη δεν γνωρίζει διακρίσεις (βίντεο)

26/02/2015


Η ιστορία του Fang Chao συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους, με το βίντεο Coming Home να σημειώνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές στο QQ, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες social media στην Κίνα.

Ο Chao eπιστρέφοντας σπίτι του για την πρωτοχρονιά, αποφάσισε να αποκαλύψει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Στο βίντεο αποτυπώνονται τα συναισθήματα των δύο πλευρών αφότου αποκάλυψε την αλήθεια που οδήγησε στο να τον “αποκηρύξουν” για ένα χρόνο.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχουν μαρτυρίες από μητέρες ομοφυλόφιλων που προσφέρουν τις συμβουλές τους, καλώντας τους νέους να μοιραστούν αυτά που νιώθουν με τους γονείς του.

Μοιραστείτε την ιστορία της ζωής σας με τους γονείς σας. Είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν”. Μην αφήνετε τις κοινωνικές συμβάσεις και τις παραδοσιακές σας απόψεις για τον γάμο να μην επιτρέψουν στο παιδί σας να γυρίσει σπίτι…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!