Το νέο βίντεο κλιπ του Sam Smith που θα σε συγκινήσει

07/02/2015


Το νέο βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Lay Me Down», παρουσίαασε ο Sam Smith. Πρόκειται μάλιστα για το ίδιο τραγουδιστή, που είχε ανεβάσει σε ακουστική εκτέλεση στο youtube πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν ακόμη άγνωστος.

Στο βίντεο ο Sam Smith βρίσκεται στην κηδεία του άντρα του, ενώ λίγο αργότερα βλέπουμε και flashbacks από τον γάμο τους στην ίδια εκκλησία. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι ανοιχτά gay, παρουσίασε το βίντεο του Lay Me Down με την ακόλουθη επιστολή στον κόσμο:

«Αγαπητοί, αυτό το μουσικό βίντεο κρατά μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Με αυτό το βίντεο, τόσο εγώ όσο και ο σκηνοθέτης Ryan Hope αποφασίσαμε να κάνουμε μια δήλωση και να αναδείξουμε κάτι στο οποίο πιστεύουμε με πάθος. Αυτό το βίντεο δείχνει τα όνειρά μου πως μια μέρα οι ομοφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες και οι τρανς άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όπως όλοι οι straight συγγενείς και φίλοι μας, θα έχουν τη δυνατότητα να παντρευτούν κάτω από μια σκεπή, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε χώρα. Ελπίζω να το απολαύσετε. Σας αγαπώ όλους».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!