Κέρδισε προσκλήσεις για τη παράσταση «Οι Μεγάλοι Δρόμοι»

02/02/2015

foto2_1473Το περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο τη Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 στην παράσταση «Οι Μεγάλοι Δρόμοι» στο Θέατρο Του Νέου Κόσμου- Κάτω Χώρος (Αντισθένους 7 και Θαρύπου). Τρεις τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση.

Λίγα λόγια για το έργο: Μια τρελή αναζήτηση στους δρόμους της Αθήνας, ένα δείπνο στα πρόθυρα της αλήθειας, ένα ζευγάρι παπούτσια στο χέρι, ο ήχος από το τουμπερλέκι, ένα τηλέφωνο που χτυπά, ένα αεροπορικό εισιτήριο που γράφει «σ’ αγαπώ», ένας σάκος γεμάτος γράμματα, το σπίτι στην Άνδρο, τα Μπριζολάκια του Τέλη, ο Γιάννης, η Άννα, ο Όμηρος, ο Αριστοτέλης. Διάβασε περισσότερα για τη παράσταση εδώ

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό πατώντας εδώ 

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 02/02/15 και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 04/02/15 στις 13:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (04/02/15) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 3 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.




Δες και αυτό!