Κέρδισε προσκλήσεις για τη παράσταση «Αρχή του Αρχιμήδη»

02/02/2015

Το περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο 6,7 & 8 Φεβρουαρίου 2015 στην παράσταση «Αρχή του Αρχιμήδη» στο Θέατρο «Αργώ» (Ελευσινίων 15, στάση μετρό Μεταξουργείο, Αθήνα). Εννέα τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση, οι προσκλήσεις θα δοθούν 3 ανά ημέρα παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο: «Η Αρχή του Αρχιμήδη» έχει τιμηθεί με το Βραβείο Born, ένα σημαντικό θεατρικό βραβείο της Ισπανίας που έχει δοθεί σε έργα των Χουάν Μαγιόργκα, Σέρτζι Μπελμπέλ, Τζόρντι Γκαλθεράν και άλλων κορυφαίων συγγραφέων του ισπανικού θεάτρου. Ένα έργο με 7 υποψηφιότητες για τα βραβεία ACE των κριτικών θεάτρου της Αργεντινής, μεταξύ άλλων και καλύτερου έργου. Διάβασε περισσότερα για τη παράσταση εδώ

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό πατώντας εδώ 

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 02/02/15 και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 05/02/15 στις 13:00. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα (05/02/15) στις 17:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 9 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.




Δες και αυτό!