Συζήτηση με θέμα: «Παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

30/01/2015

6a00d8341ca3bb53ef00e54f72c6148834-800wiΗ πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργου (ως υποψήφιος τότε) κ. Τσίπρα σχετικά με την παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγαρια, «πάγωσε» την ΛΟΑΔ κοινότητα. Τελικά η αγάπη των γονιών μπορεί να βλάψει τα παιδιά; Υπάρχουν πράγματι αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα; Το θέμα μπορέι να μην αφορά πολλές οικογένειες όμως είναι κρίσιμο για την ζωή πολλών παιδιών που σήμερα δεν έχουν οικογένεια.

Για τον λόγο αυτό το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) διοργανώνει την πρώτη συζήτηση του κύκλου ‘Τρίτες με Κέφι(μ)’ την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Αρτ Καφε Πόλις με θέμα: «Παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια».

Συμμετέχουν:

-Βασίλης Σωτηρόπουλος-νομικός-πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο Αθηναίων

-Ειρήνη Πετροπούλου-πρώην εκδότης του περιοδικού Αμφί, μέλος της Ολκε, Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης “Οικογένειες Ουράνιο Τόξο”

-Δημήτρης Παπαδημητριάδης-Ψυχίατρος ψυχοθεραπευτής, ειδικός επιστήμονας Διεθνούς Πολιτικής Υγείας (LSE)

Συντονίζει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Το πάνελ θα συζητήσει το υπάρχον πλαίσιο και πως μπορούμε να δούμε το θέμα αυτό πέρα από τις γνωστές προκαταλήψεις.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!