Νέα προϊόντα από το Centrum ειδικά για άντρες και γυναίκες

21/01/2015

survey greece centrumΑρκετές φορές νιώθουμε ότι το χειμώνα κουραζόμαστε περισσότερο και αισθανόμαστε ότι αδειάζουν οι «μπαταρίες» μας. Αυτό αποδεικνύετε και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό των πολυβιταμινών Centrum, αφού τα στοιχεία δείχνουν ότι το 38% των αντρών και το 44% των γυναικών που συμμετείχαν δήλωσαν ότι ο χειμώνας είναι η εποχή που νιώθουν συχνότερα κουρασμένοι. Η έλλειψη ενέργειας μπορεί να είναι ένα μόνιμο πρόβλημα, παρουσιάζει όμως αισθητά σημάδια εποχικότητας! Δεν προκαλεί επομένως έκπληξη το γεγονός ότι, ενόψει της νέας χρονιάς, το σύνολο σχεδόν των ερωτώμενων (95%) δεσμεύονται να φροντίσουν περισσότερο για την προσωπική τους υγεία και ευεξία.

Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικές ανάγκες. Γι’ αυτό, η Pfizer Consumer Healthcare κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά δύο νέες πολυβιταμίνες της σειράς Centrum, που καλύπτουν τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των δύο φύλων: το Centrum MEN με ειδική σύνθεση για άνδρες και το Centrum WOMEN με ειδική σύνθεση για γυναίκες.

centrum men_img

Το CENTRUM MEN είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδική σύνθεση βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, έτσι ώστε να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του άνδρα. Με αυξημένες ποσότητες:

  • Βιταμινών του συμπλέγματος Β, που συμβάλλουν στην υποστήριξη των καθημερινών αναγκών για ενέργεια.
  • Μαγνησίου, για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας των μυών και της υγείας της καρδιάς.

centrum woman_img

Το CENTRUM WOMEN, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδική σύνθεση βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, έτσι ώστε να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες της γυναίκας. Με αυξημένες ποσότητες:

  • Φυλλικού οξέος, για τη μείωση του αισθήματος κόπωσης, χάρη στο σημαντικό ρόλο του στην παραγωγή αίματος.
  • Ασβεστίου, για το σχηματισμό και τη διατήρηση υγιών οστών.
  • Σιδήρου, για το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την αντιμετώπιση περιοδικών απωλειών αίματος κατά τον έμμηνο κύκλο.

Το Centrum MEN και το Centrum WOMEN συνίστανται:

  •  Σε περιπτώσεις μειωμένης πρόσληψης θρεπτικών συστατικών από τη διατροφή.
  • Σε περίπτωση αυξημένων διατροφικών αναγκών.
  • Σε καταστάσεις στρες, με αυξημένες ψυχολογικές και σωματικές απαιτήσεις.
  • Σε περιόδους έντονης φυσικής και αθλητικής δραστηριότητας.
  • Όταν ο οργανισμός εκτίθενται σε παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες ή να μειώσουν την άμυνα (περιβαλλοντικοί ρύποι, φάση ανάρρωσης).

Δες τα αποτελέσματα από την έρευνά αλλά και λεπτομέρειες για τα Centrum εδώ .

[box type=”note” ]Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή αλλά τη συμπληρώνουν. Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε συσκευασία. Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 38598/29.04.2014. Υπεύθυνος Κυκλοφορίας: Pfizer Hellas A.E. , Λ. Μεσογείων 243, 154 51 Ν. Ψυχικό. Για πληροφορίες: (+30) 2106785800[/box]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!