#4POSHYEARS: 4TH POSHFASHION ANNIVERSARY

16/01/2015

Ο (δικός μας)_DSC7283 Τάσος Λαζαρίδης και το poshfashionnews.com υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τους λαμπερούς καλεσμένους τους για να γιορτάσουν τα 4 χρόνια της επιτυχημένης πορείας του ομώνυμου portal. Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων έγινε στις 9 Ιανουαρίου στο bar Chaplin. Με up beat διάθεση, φανταστικό στυλ και πολύ χορό, το κέφι ήταν διάχυτο από όλους! Γι’ αυτό και δεν έλειψε κανείς από το χώρο της μόδας, και όχι μόνο!

Σχεδιαστές, μοντέλα, bloggers και εκπρόσωποι εταιρειών, ήταν εκεί για να ευχηθούν στον Τάσο Λαζαρίδη, ιδρυτή του site, και τους συνεργάτες του χρόνια πολλά, να σβήσουν τα κεράκια για τα 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του PoshFashion, να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους υπό τις μουσικές επιλογές του Νεκτάριου Νώτη.

Ιδιαίτερη παρουσία είχε η λαμπερή εταιρεία κοσμημάτων και αξεσουάρ Swarovski, η οποία με τις υπέροχες δημιουργίες της και τα γευστικά cupcakes της έκανε την βραδιά πιο posh και γλυκιά από ποτέ! Την εταιρεία εκπροσώπησε η Γενική Διευθύντρια, κυρία Έλενα Γεωργανά.

“Όλη η ομάδα του PoshFashion σας ευχαριστεί για την στήριξή σας 4 χρόνια τώρα!”

Τάσος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Μητροβγένης
(από αριστερά) Τζένη Οικονόμου Ρίζου, Τάσος Λαζαρίδης, Δημήτρης Στρέπκος, Ναταλί Ρίζου
O Τάσος Λαζαρίδης μαζί με τον Κο Κουτούλια ιδιοκτήτη του πρακτορείου Future Models πλαισιωμένοι από πανέμορφα μοντέλα

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!