Τους κατέβασε από το ταξί επειδή αντάλλαξαν ένα φιλί

07/01/2015

A queue of London taxis.Βράδυ Πρωτοχρονιάς και 0 Jordan Sloat και ο Corey Watts επιβιβάζονται σε ένα από τα ταξί της Uber (έρχεται και στην Ελλάδα). Το ζευγάρι ξεκινώντας από το Covent Garden στο Λόνδίνο, δίνουν τη διεύθυνση στον οδηγό και αρχίζουν να συνομιλούν, όταν καποια στιγμή ανταλλάσσουν ένα φιλί. Ο οδηγός το αντιλαμβάνεται, σταματάει το όχημά του στην άκρη του δρόμου και τους ζητά επιτακτικά να κατέβουν.

Σύμφωνα με τον Sloat, ο οδηγός τους είπε πως έχει ξαναπάρει ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο ταξί του, αλλά δεν θέλει να κάνουν τέτοια πράγματα. Και οι δύο άντρες επίσης υποστήριξαν όμως πως το μόνο που έκαναν ήταν να δώσουν ένα φιλί και τίποτα παραπάνω, ενώ έδωσαν συνέχεια στο περιστατικό καταγγέλοντάς το μέσα από τα social media.

772783_couple2Σύντομα το περιστατικό έγινε γνωστό και όταν υπήρξαν οι πρώτες αναφορές από δημοσιογραφικές ιστοσελίδες η εταιρεία έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από τους δύο πελάτες της υπηρεσίας. Ο εκπρόσωπος της UBER δήλωσε στο ITV News για το περιστατικό:

«Η Uber δεν ανέχεται κανένα είδος διάκρισης είτε από συνεργάτη είτε προς συνεργάτες μας. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το απαράδεκτο περιστατικό, ξεκινήσαμε έρευνα και επικοινωνήσαμε με τους επιβάτες για να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συγνώμη και να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες. Ο συγκεκριμένος οδηγός αποκλείστηκε από την πλατφόρμα της Uber».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!