O αντιπρόεδρος της Λεπέν είναι gay

13/12/2014

upl548b293f81c00Το περιοδικό Closer αποκάλυψε ότι ο υπαρχηγός του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία (FN), Φλοριάν Φιλιπό, είναι gay.

Συγκεκριμένα, στο τεύχος του που κυκλοφορεί σήμερα το Closer δημοσιεύει σε τέσσερις σελίδες φωτογραφίες του Φιλιπό συνοδεία ενός «τηλεοπτικού δημοσιογράφου», το πρόσωπο του οποίου έχει καλυφθεί, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο σύντροφός του.

«Ναι στην αγάπη για όλους», είναι η λεζάντα μίας από τις φωτογραφίες, μια αναφορά στον «γάμο για όλους» που ψηφίστηκε το 2013 για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου (FN) Μαρίν Λεπέν κατήγγειλε «ένα πολύ σοβαρό πλήγμα στις προσωπικές ελευθερίες», μετά την αποκάλυψη από το περιοδικό Closer ότι ο αντιπρόεδρός της Φλοριάν Φιλιπό είναι ομοφυλόφιλος.

«Αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Το λέω όταν αφορά τον Φλοριάν Φιλιπό, όπως και όταν αφορούσε τον Φρανσουά Ολάντ. Η προσωπική ζωή είναι ιερή», υπογράμμισε η Λεπέν σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!