Anderson Silva: “Μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι και εγώ είμαι gay”

10/12/2014

Untitled+1Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο θρύλος του UFC, Anderson Silva, σε γνωστό περιοδικό.

Σχολιάζοντας μάλιστα την υπάρξη αρκετών gay αθλητών στο χώρο, επισήμανε:

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει προκατάληψη αλλά υπάρχουν αρκετοί ομοφυλόφιλοι στο ΜΜΑ. Υπάρχουν πολλοί που δεν το έχουν κάνει γνωστό. Σήμερα είναι χαζό το να μην εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Όσο σέβεσαι τον χώρο του άλλου και τα όρια του. Πρέπει να ζήσεις την ζωή σου με ηρεμία και κανείς δεν έχει κάτι να κάνει με αυτό.

Θα έκανα προπόνηση με έναν gay άνδρα. Αρκεί να με σέβεται και είμαστε εντάξει. Δεν με απασχολεί και πολύ. Το γεγονός ότι είναι gay δεν σημαίνει ότι θα σου την πέσει… Μπορεί να είναι gay, να έχει μια σχέση και να ζει ανάμεσα σε άντρες που δεν είναι gay. Μπορεί να κάνει ότι θέλει στην ζωή του.

Μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι και εγώ είμαι gay. Πολλοί με έχουν ρωτήσει αν είμαι και τους απαντάω: «Όχι από όσο ξέρω. Αλλά είμαι ακόμη νέος, μπορεί στο μέλλον να ανακαλύψω ότι είμαι gay. Προσέχω τα πράγματά μου, τα βάζω όλα σε μια τσάντα, χρησιμοποιώ σαπούνι και βάζω κρέμα μετά την προπόνηση. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι ιδιαίτερος. Ο καθένας ότι του αρέσει. Δεν σημαίνει ότι είσαι λιγότερο ή περισσότερο άντρας ή ότι είσαι gay ή straight”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!