Τζιχαντιστές ρίχνουν ενα gay άνδρα από την ταράτσα

10/12/2014

islamic-state-gay-630x400Συνεχίζεται η εγκληματική συμπεριφορά του Ισλαμικού κράτους εις βάρος της gay κοινότητας. Αυτή τη φορά οι τζιχαντιστές πέταξαν από μια ταράτσα έναν άνδρα κατηγορούμενο για σοδομισμό – ομοφυλοφιλία και στη συνέχεια, ενώ ο άνθρωπος χαροπάλευε στο έδαφος, τον αποτελείωσαν με τσιμεντόλιθους.

Συγκεκριμένα, οι τζιχαντιστές της περιοχής Αλ Φουράτ οδήγησαν στο ισλαμικό δικαστήριο έναν άνδρα με την κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Οι ιεροδικαστές έκριναν ότι είχε πράγματι επιδοθεί σε πράξεις σοδομισμού και αποφάσισαν να ριφθεί στο κενό από το υψηλότερο σημείο της πόλης και κατόπιν να λιθοβοληθεί μέχρι θανάτου.

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα, μέσω διαδικτύου, φωτογραφίες που απεικονίζουν αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!