Το φιλί της Taylor Swift με μοντέλο της Victoria’s Secret

08/12/2014

ImageHandler.ashx-3Μια φωτογραφία που απεικονίζει τη διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift να φιλιέται με το μοντέλο της Victoria’s Secret Karlie Kloss, είδε πρόσφατα το φως τη δημοσιότητας.

Oι δυο κυρίες, οι οποίες είναι πολύ καλές φίλες και τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται δημόσια συνέχεια μαζί, πιάστηκαν στα πράσα σε μια φωτογραφία που έβαλε φωτιά στο Instagram.

tayl11

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Swift αρνήθηκε ότι οι δυο φίλες φιλιούνται στη φωτογραφία και χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα και όλο το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γελοία. Από την πλευρά της η ίδια η Swift για να διασκεδάζει τις υπόνοιες ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με δυο άλλες φίλες της, τη Lily Aldridge και τη Martha Hunt γράφοντας αστειευόμενη ότι είναι ερωτευμένη και με τις δυο.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!