Κέρδισε προσκλήσεις για παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης

24/11/2014

theatro texnis

Το περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο κάθε Δευτέρα στο “θηρίο στη ζούγκλα“, κάθε Τετάρτη στο “Με τα δόντια” και κάθε Πέμπτη στο “Αλεξάνδρεια” στο Θέατρο Τέχνης Καρολου Κουν. Δυο τυχεροί /ες θα κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση μετά από κλήρωση για κάθε μία από τις παράστασης που έχουν πάρει μέρος.

Λίγα λόγια για τα έργα:

Το θηρίο στη ζούγκλαθηρίο στη ζούγκλαΟ Μάρτσερ εμπιστεύεται στη Μαίη το μυστικό του: την πεποίθηση πως κάτι πολύ παράξενο θα του συμβεί, κάτι που αναμένει και δεν αποκλείεται να τον συντρίψει. Δέκα χρόνια μετά, την ξανασυναντά. Εκείνη του υπενθυμίζει την παλιά εκμυστήρευση, κι αυτός της προτείνει να τονσυντροφεύσει στην αναμονή του. Οι δυο τους αφιερώνουν τη ζωή τους σε αυτή την αναμονή. Το «Θηρίο στη ζούγκλα» μιλάει για ένα μυστικό, δημιουργώντας διαρκώς καινούργια. Ο HenryJames, έχοντας ως πρώτη ύλη μια ατυχή αισθηματική ιστορία, δημιουργεί ένα σχεδόν μεταφυσικό σασπένς γύρω από μια Αναμονή, ένα Θηρίο και μια Αποκάλυψη.

με τα δόντιαΜε τα δόντιαΜια ελεύθερη διασκευή πάνω στο ομώνυμο έργο του του Θόρντον Γουάιλντερ (1942) που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης την ίδια ακριβώς περίοδο-Νοέμβριο του 1954- πριν 60 χρόνια. Ο Γιάννης Μόσχος, μετά την περσινή επιτυχία στο Θέατρο Τέχνης «Ασκήσεις για γερά γόνατα» και κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών με τις «Διασκεδαστικές Ιστορίας περί Θνητότητας», σκηνοθετεί το έργο «Με τα δόντια»με ηθοποιούς από τη νεότερη γενιά αποφοίτων της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Να σημειωθεί ότι μετά την ιστορική παράσταση του 1954, το έργο δεν έχει ανέβει άλλη φορά από επαγγελματικό θίασο.

ΑλεξάνδρειαΑλεξάνδρειαΣτην Αλεξάνδρεια του μεσοπολέμου, στο τελευταίο σύνορο Ανατολής και Δύσης, στήνεται το σκηνικό αριστουργήματος του Λόρενς Ντάρρελ «Αλεξανδρινό Κουαρτέτο» (1957-1960). Δύο ζευγάρια και ένα κορίτσι δοκιμάζουν τα όρια των συσχετισμών τους. Προκαλούν γενναία την ηθική μιας εποχής που τρέφεται από ο,τιδήποτε ολοκληρωτικό και βίαιο. Αφουγκράζονται το ένστικτο της ελευθερίας τους και τρέχουν με λύσσα σε ένα φως γεμάτο ζωή και θάνατο. Ξεδιπλώνουν μπροστά μας τις εκδοχές της πραγματικότητάς τους. Ποιά είναι η αλήθεια; Υπάρχει μία αλήθεια; Μία πραγματικότητα; Ποιό είναι το αληθινό πρόσημο της μνήμης; Η τρομερή δίνη της ιστορίας γίνεται ο μοχλός της αλλαγής. Το μαγνητικό πεδίο της πόλης εξαναγκάζει στην πιο επίπονη φυγή και στην πιο μεγάλη απώλεια, εκείνη της ταυτότητας.

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό 

Κάνε Like στη σελίδα του περιοδικού antivirus

και μετά συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού:

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 24 Νοεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη 11 Δεκεμβρίου στις 13:00. Η κλήρωση θα γίνεται εβδομαδιαία στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των δύο (2 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!