Κέρδισε προσκλήσεις για το Simone στο Bios basement

03/11/2014

Simone biosΤο περιοδικό antivirus σας πάει Θέατρο την Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο 06,07 & 08 Νοεμβρίου στην παράσταση Simone στο BIOS basement και ώρα 20.30. Θα δώσουμε μία διπλή πρόσκληση για κάθε μέρα, μετά από κλήρωση.

Λίγα λόγια για τη παράσταση: Το Simone είναι ταυτόχρονα μια μουσική και θεατρική ιστορία. Χρησιμοποιώντας μόνο μια ηλεκτρική κιθάρα και τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού, η ομάδα Mag αναζητά τρόπους με τους οποίους η θεατρική αφήγηση μπορεί να αποκτήσει μουσικότητα, αίσθημα, προσωπικότητα, και πάνω απ’ όλα ενδιαφέρον για τους ίδιους τους συντελεστές που ποτέ δεν αγάπησαν τον τρόπο με τον οποίο συνήθως ειπώνονται τα πράγματα επί σκηνής. Διάβασε περισσότερα για τη παράσταση εδώ 

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό

Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 03 Νοεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη Τετάρτη 05 Νοεμβρίου 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα (06/11/14) στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 3 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.




Δες και αυτό!