Ζωντανεύει η gay Αθήνα τη νύxτα

31/10/2014

Gay Athens by Night

Με αφορμή το Halloween που είναι ένα έθιμο – γιορτή στο δυτικό κόσμο και εορτάζεται το βράδυ της 31 Οκτωβρίου, τα μαγαζιά της Αθήνας ξεσαλώνουν κάνοντας party σχετικά με το Halloween αλλά και όχι μόνο. Ένα ολόκληρο τριήμερο Π/Σ/Κ ξεκινάει σήμερα όπου οι Αθηναίοι αλλά και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας θα έχουν τη ευκαιρία να γευτούν αυτό που λέμε ξέφρενο γλέντι.

Ας τα πάρουμε από την αρχή για να δούμε τι παίζει και που θα πάμε:

Για τη Παρασκευή 31/10/14 έχουμε 

HORROR STORY στο Sodade2: Ένα party διαρκείας αφού θα ξεκινήσει τη Παρασκευή αλλά θα τελειώσει τη Δευτέρα με το Bloody Greek Monday. Κάθε χρόνο το Sodade2 πιστό στην δυτική παράδοση μας μεταφέρει σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό Halloween που στήνετε μέσα στο μαγαζί, με τι διαφορά ότι φέτος θα κρατήσει περισσότερο το Horror Masque Party τους.

sodade2 31

HALLOWEEN PARTY στο S-cape: Τρομακτικές εκπλήξεις υπόσχονται (με τη καλή έννοια φαντάζομαι) για το βράδυ της Παρασκευής, πάνω ή κάτω από τα κλουβιά ένα είναι το σίγουρο, ο Ανδρέας με την παρέα του θα κάνουν τα πάντα για να διασκεδάσουμε.

scape 31

LA ZOMBIE HALLOWEEN στο FCUK: Αν δε φοβάσαι τα ζόμπι και η σεξουαλική σου δίψα έχει κτυπήσει κόκκινο πέρνα μια βόλτα να δεις τη σκοτεινή πλευρά του HALLOWEEN που περιλαμβάνει πολλές διεφθαρμένες πράξεις ανάμεσα στους διαδρόμους του.

fcuk 31

HANS BERLIN στο Fou: Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά (για να μην πω κάτι άλλο) και θα με θυμηθείτε αν πάτε μετά τις 02:00 που θα ξεκινήσει το show “No Comparisons” από τον πορνοστάρ Hans Berlin (Λατρεύω).

fou 31

Για τo Σάββατο 01/11/14 έχουμε

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW στο στέκι μεταναστών: Με απλά λόγια η Colour Youth κάνει πάρτι! Το Rocky Horror Picture Show θα είναι μόνο η αρχή της βραδιάς, ενώ θα ακολουθήσει ξέφρενο Halloween πάρτι. Κορσέδες, τακούνια, drag, και hallowινικές αμφιέσεις πάσης φύσεως δεν είναι υποχρεωτικά, αλλά είναι απολύτως επιθυμητά.

colour 01

SynthPOP / FuturePOP Night στο Big Bar: Η μουσική είναι το θέμα και η διάθεσή ανεβαίνει στο μεγάλο bar του Βοτανικού, το κερασάκι είναι τα video clips.

big bar 01

EXTRA WOOF στο Fou: O Ιταλός Alex Fakeplastic θα προσπαθήσει να μας μυήσει στον χορό ή απλά μπορεί να τον εκπλήξουμε εμείς, το σίγουρο είναι οι go go dancers θα ιδρώσουν και θα κάνουν και ντούς, μπροστά στα μάτια μας.

fou 01

VOYEURS NIGHIT στο apartment: Εδώ μιλάμε για V-Sag και τα λόγια είναι περιττά, μουσική και χορός στο τέρμα για όσο αντέξουμε και για να πάρουμε δύναμη έχουμε τον αργεντινό porn star.

aparthment 01 11

Για τη Κυριακή 02/11/14 έχουμε

10 ΧΡΟΝΙΑ PRAKSIS PARTY στο Boom-Boom: Σε ντίσκο θα γιορτάσει η οργάνωση PRAKSIS τα 10 χρόνια δράσης της στην Ελλάδα και μας περιμένουν όλους εκεί.

praksis 02

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!