Όταν η φύση αποδεικνύει ότι το να είσαι gay είναι φυσιολογικό

29/10/2014

Πόσες- μα πόσες- φορές έχουμε κατηγορηθεί για την “παρά φύση” συμπεριφορά μας; Από τούτο εδώ το έρημο ζωικό βασίλειο, μόνο οι άνθρωποι το πήραν αλλιώς και άρχισαν να πειραματίζονται με τα ομόφυλα ταίρια τους.

Τι; Για ψάξτο λίγο καλύτερα. Η Φύση είχε, έχει και θα έχει την gay εκδοχή της. Δείτε κάποιες περιπτώσεις (πλην του εαυτού σας) που το αποδεικνύουν.

Καμηλοπάρδαλη

Οι αρσενικές καμηλοπαρδάλεις έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να “φλερτάρουν” με άλλα αρσενικά. Σε μια ιεροτελεστία που αποσκοπεί στην κυριαρχία του πιο δυνατού, τα αρσενικά της παρέας αρχίζουν να τρίβονται μεταξύ τους σε διάφορα σημεία (λαιμός, γλουτοί, κλπ.). Το τρίψιμο αυτό οδηγεί σε σεξουαλική διέγερση, η οποία συχνά καταλήγει σε “ολοκλήρωση”. Τώρα πως “διαπιστώνουν” τον πιο δυνατό… Δεν ξέρω!!

Φλαμίνγκο

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα φλαμίνγκο έχουν ένα ισόβιο ταίρι. Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί όμως, είναι ότι το ταίρι αυτό μπορεί να είναι του αντίθετου ή και του ίδιου φύλου. (Και εδώ να σχολιάσω πως τελικά υπάρχει κάποιο ζωντανό πλάσμα που να είναι και gay και πιστό).

Δελφίνι

Περίπου τα 3/4 των ρινο-δελφινιών μετέχουν σε κάποια ομοφυλοφιλική ερωτική σχέση. Κάποια από αυτά μένουν μαζί για πάντα.

Σαλιγκάρι

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ένα νέο είδος σαλιγκαριού. Το ονόμασαν “Aegista diversifamilia” για να τιμήσουν τη διαφορετικότητα στο ζωικό βασίλειο. Τα σαλιγκάρια αυτά είναι ερμαφρόδιτα, οπότε οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις φύλο δεν κοιτά.

Νυχτερίδες Βαμπίρ

Σε αυτήν την ¨κοινωνία” τα θηλυκά αρέσκονται στο να περνούν το περισσότερο χρόνο μεταξύ τους, ανά ζευγάρια. Ακολουθούν μάλιστα μια ιδιαίτερη διαδικασία, κατά την οποία το ένα θηλυκό πίνει αίμα από το άλλο.

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!