Β. Χαραλαμπόπουλος: “Δεν ντράπηκα καθόλου να υποδυθώ τον gay, ήταν πολύ ευχάριστα”

27/10/2014

ImageHandler.ashx-4Για το gay ρόλο που υποδύθηκε στη συνεργασία του με το Λάκη Λαζόπουλο μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στην εκπομή Join Us του Σαββατοκύριακου.

Ο ηθοποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στην καριέρα του ηθοποιού ένας gay ρόλος θα έκανε κακό αν ήταν gay ο ηθοποιός που τον υποδύεται, γιατί δεν μπορείς να κάνεις καλά αυτό που είσαι. Για μένα είχε πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος γιατί ήταν πολύ κόντρα και λάτρευα την ελευθερία που είχε ο ρόλος. Δεν ντράπηκα καθόλου, ήταν τόσο ευχάριστα. Περνούσαμε τόσο ωραία στο πλατό και ξεχνούσα την κούραση. Θα μπορούσα να κάνω παρέα με έναν τέτοιο άνθρωπο, άλλωστε ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι κάτι άλλο, διαφορετικό από τη σεξουαλική προτίμηση”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!