5 προβληματισμοί που πρέπει να ξεπεράσουν οι straight φίλοι μας…

23/10/2014

Ο μύθος ότι οι gay άνδρες κάνουν παρέα μόνο με άλλους gay άνδρες ή με γυναίκες, έχει ξεπεραστεί κατά πολύ. Αλλά ακόμα και τώρα, κάποιοι από τους straight φίλους μας, κάνουν ορισμένες σκέψεις που τους προβληματίζουν και τους αποτρέπουν από το να πάνε τη σχέση μας στο επόμενο στάδιο.

Ερχόμαστε λοιπόν εμείς να “διαχειριστούμε” αυτές τις σκέψεις και να διαλύσουμε τα όποια σύννεφα υπάρχουν.

Σκέψη Νο1 : “Όχι δεν θέλουμε να βρεθούμε μαζί στο κρεβάτι”

Εσύ θες να κάνει σεξ με όποια κοπέλα γνωρίζεις και κάνεις παρέα; Μάλλον όχι. Το ίδιο συμβαίνει και με τη δική μας περίπτωση.

Σκέψη Νο2: “Παρακολουθούμε και εμείς σπορ”

Οχι, δε βλέπουμε όλοι μόνο Eurovision ή μαραθώνιο μπαλέτου. Μας αρέσουν και άλλα σπορ, όπως και σε εσένα. Αν σκεφτείς και πόσοι από τους αθλητές είναι στην πραγματικότητα gay, τότε μάλλον σε εμάς μας αρέσουν λίγο περισσότερο.

Σκέψη Νο3: “Το να σου αρέσουν gay πράγματα δε σε κάνει αυτόματα και gay”

Κανείς δεν έγινε gay επειδή άκουσε Μαντόνα ή επειδή κατάφερε να συνδυάσει σωστά τη ζώνη με τα παπούτσια. Οπότε μάλλον δε θα συμβεί και σε εσένα. Promise!

Σκέψη Νο4: “Κανείς δε θα σε θεωρήσει gay επειδή μάς κάνεις παρέα”

Ακόμα και να το κάνει όμως, δικό του πρόβλημα.

Σκέψη Νο5: “Μια μπίρα με ένα φιλαράκι είναι κάτι που και εμείς απολαμβάνουμε”

Δεν πίνουμε μόνο Cosmopolitan. Ξέρεις πόσο κοστίζουν;

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!