Spartacus ο μεγαλύτερος τουριστικός οδηγός για τους gay ταξιδιώτες

21/08/2014

cover Spartacus gay guideΓια πάνω από 30 χρόνια ο Spartacus International Gay Guide κυκλοφορεί και προτείνει φιλικές επιχειρήσεις για τον gay ταξιδιώτη σε περισσότερες από 140 χώρες στον πλανήτη. Μέσα από τις 1100 σελίδες στον έντυπο οδηγός που κυκλοφορεί αρχές Μαρτίου κάθε χρόνο, ενημερώνει και παρέχει στους ταξιδιώτες αξιόπιστες πληροφορίες για τη διαμονή, τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Παράλληλα αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας αφού μπορούν εύκολα να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με νέους συνεργάτες αλλά να προτείνουν στους πελάτες τους στοχευμένα σημεία ενδιαφέροντος.

Με την εφαρμογή για έξυπνα κινητά αλλά και τα tablet κατάφερε να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του από τα παραδοσιακά έντυπα με περισσότερους από 150.000 χρήστες ετησίως. Η εφαρμογή που λειτουργεί σε Apple iOS και Android με 2 επιλογές την free έκδοση αλλά και αυτή με πληρωμή προσφέρει έναν ενημερωμένο κατάλογο για 143 χώρες με πάνω από 24.000 καταχωρημένες επιχειρήσεις. Στην δωρεάν έκδοση του ο αναγνώστης μπορεί να δει τις προβεβλημένες επιχειρήσεις του οδηγού ενώ στην άλλη περίπτωση ολόκληρο το κατάλογο με αναλυτικές περιγραφές, φωτογραφίες και τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας. Η ενημέρωσή του γίνετε κάθε 1η του μηνός κάθε μήνα.

Ταυτόχρονα διατηρεί τον online κατάλογο για τα ξενοδοχεία, όπου μπορεί κάποιος να βρει εύκολα ανά χώρα, αλλά και ανά πόλη ή νησί το κατάλυμα που θα περάσει τις διακοπές του μόνος, με παρέα ή και με την οικογένεια του.

Εξετάζοντας τα του οίκου μας που είναι η Ελλάδα, βλέπουμε μεγαλύτερη προβολή στην περιοχή των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Μύκονο και ακολουθούν η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Για τουλάχιστον 10 χρόνια τώρα η Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του Spartacus αφού αφιερώνει 25 σελίδες κάθε χρόνο για να προβάλει επιχειρήσεις από όλες σχεδόν τις περιοχές της.

spartacus gay guide appΤα μέσα που διαθέτει ο Spartacus:

  • Sparatacus International Gay Guide
  • Spartacus Hotel Guide
  • App Sparatacus Gay guide
  • SpartacusWorld.com
  • Spartacus traveler

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spartacus μπορείς να δεις στο Media Kit.

[box type=”info” ]Αποκλειστικός αντιπρόσωπος από το 2010 σε Ελλάδα & Κύπρο για τους οδηγούς του Spartacus είναι η ελληνική εταιρία Homo Evolution με έδρα την Αθήνα στο Σταθμό Λαρίσης.
Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο +30 213 0041028 ή στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[/box]



Δες και αυτό!