La Demence: 25 και να καίνε!

15/10/2014

25 years lademenceΌπως και να το σκεφτείς, το 25 είναι σημαντικός αριθμός. Σκέψου να ήσουν 25! Να τον είχες 25! Να είχες πάρει 25 (αυτόν τον μήνα)! Να έβρισκες 25 Ευρώ στο τζιν σου! Να πληρωνόσουν στις 25! Να είχε το American Horror Story 25 επεισόδια κάθε σεζόν! Να γιόρταζες 25 χρόνια ξέφρενων πάρτι! Μπορεί τα προηγούμενα να μην είναι εφικτά, αλλά το τελευταίο είναι γεγονός! Το La Demence, το τρελό- πάρτι που οργανώνεται κάθε μήνα στις Βρυξέλλες, φέτος τον Οκτώβριο κλείνει τα 25 χρόνια του! Με 19 DJs και ένα VJ, το πιο γνωστό και international gay party organizer της Ευρώπης θα γιορτάσει το Αργυρό Ιωβηλαίο του, με ξέφρενο χορό, progressive μουσική και χιλιάδες επισκέπτες από κάθε άκρη της Γης, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου καθώς και 1 και 2 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας (διττή έννοια, το έπιασες;).

FRONT-FLYER-LD-25Το γνωστό club Fuse και το Αρχαίο Καζίνο θα στεγάσουν τα τρία πάρτι για τον εορτασμό των 25 ετών, γεμίζοντας μπρατσωμένους άντρες, κάθε καταγωγής, με καλό γούστο στη μουσική και flirty διάθεση! Για αυτό και θα υπάρχει Dark Room σε όλα τα party, για όποιον αποφασίσει να παρευρεθεί! Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στις Βρυξέλλες με την 28η Οκτωβρίου, και να επισκεφτείτε την καρδιά της Ευρώπης, ή το Παρίσι ή το Άμστερνταμ ή τη Κολονία! Οι διοργανωτές έχουν κανονίσει πούλμαν για τη μεταφορά σας από και προς αυτές τις πόλεις, για τη διευκόλυνση όλων μας. Η τιμή της εισόδου και για τα 3 πάρτι είναι €75 (ή €60 για όσους είναι 25 ετών και κάτω), ενώ υπάρχουν ξενοδοχεία και καταλύματα που συμμετέχουν στον εορτασμό, μοιραζόμενα τη χαρά των γενεθλίων και παρέχουν διανυκτερεύσεις μέχρι και με €57! Στις Βρυξέλλες αδερφές μου, στις Βρυξέλλες! www.lademence.com

Υ.Γ. Η μόνη δικαιολογία που δέχομαι αν δεν σας δω εκεί είναι πως δεν θέλατε να πέσετε πάνω στον Messier Avramopoulos, που έγινε και Επίτροπος! Μην το σχολιάσω όμως αυτό!

Δείτε το video από την περσινή διοργάνωση για τα 24 χρόνια του event.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!