Πρωινό ξύπνημα …

07/10/2014
antivirus magazine διαφήμιση

10726302_985665651450901_1126238463_nΤο προσωπικό γούστο στη μουσική έχει κλείσει σπίτια. Δεν κάνω πλάκα, δυστυχώς.Έχω δει ζευγάρια να τσακώνονται για το αν το cd το Κιάμου θα μπει στη δισκοθήκη γιατί την ίδια στιγμή αυτός που θα το βάλει θα κοιμηθεί στον καναπέ. Σοβαρά, όχι αστεία. Και να μη μιλήσω καν για το πόσες πόρτες σε πιθανή ζευγαροποίηση – δεν είναι γαμώ τις λέξεις αυτή ; ! – έχει κλείσει η απάντηση στην ερώτηση ” Τι μουσική είπες οτι ακούει ; Α…”

Πολλές, πάρα πολλές πόρτες. Απο ότι φαίνεται το αν ακούς Θηβαίο είναι εξίσου σημαντικό με το τι ψηφίζεις στις εκλογές …

Έχουμε ξεφύγει λίγο είναι γεγονός. Και επειδή ως κορίτσι λογικό θέλω να ξεφεύγω κατ’ επιλογήν , αποφάσισα να έχω ανοιχτό μυαλό σε όλα τα είδη μουσικής – όχι αγάπη μου, δεν θα χάσω γκόμενο στην εποχή μας επειδή δεν ξέρει απο Muse, θα τους του μάθω εγώ στην ανάγκη.

Κάπως έτσι άρχισα να ψάχνω τραγούδια φολκ μουσικής – λόγω γκόμενου δηλαδή. Και ανακάλυψα τον Ματ Αλμπερ που συνδυάζει την φολκ με τραγούδια torch, ήτοι συναισθηματικά τραγούδια για ανεκπλήρωτους έρωτες. Τα τραγούδια του- που τα γράφει ο ίδιος και τα τραγουδά – με έχουν συντροφέψει αρκετά απογεύματα, στον καναπέ αγκαλιά με βιβλίο και καφεδάκι. Μετά πας με άλλη όρεξη για γκομενότσαρκα και να βγάλεις τα μάτια σου, σας το0 συνιστώ !

Ο Ματ Αλμπερ είναι ανοιχτά gay και το 2013 έγινε και είδωλο / πρότυπο στην κοινότητα των bears, ποζάροντας ως pin-up στο περιοδικό Meat Magazine , όνομα και πράγμα !!!

Πριν λίγες ημέρες, σερφάροντας στο youtube και έχοντας ήδη κάνει εγγραφή στο κανάλι του Αλμπερ, έπεσα πάνω σε αυτό το διαμάντι που είναι και ο λόγος του όλου άρθρου . Ένα νέο εξαιρετικό τραγούδι με τον εύστοχο τίτλο ” Handsome man ” , ήτοι όμορφος άνδρας και ένα βίντεο κλιπ που σε ρίχνει στα πατώματα απο την συγκίνηση και τη λαχτάρα και τη σκέψη που αυτόματα σου έρχεται στο μυαλό ” ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ !

Γιατί ποιoς δεν θέλει να ξυπνάει δίπλα σε αυτόν που αγαπάει; Και το πρώτο πρόσωπο που να βλέπεις μόλις ξυπνάς να είναι εκείνου; Να τον ξυπνάς με αγκαλιές και φιλιά / Να χουζουρεύεις μαζί στο κρεβάτι ανάμεσα στα σκεπάσματα που ΜΥΡΙΖΟΥΝ όπως αυτος και εσύ / Να παίρνεις το πρωϊνό σου, να πίνεις τον καφέ σου έχοντας δίπλα σου, σε απόσταση ΑΓΓΙΓΜΑΤΟΣ αυτόν που αγαπάς / Και σε αγαπάει πόσο τρελλό είναι αυτό, ε ; ! / Να μην μπορείς να σταματήσεις να χαμογελάς και το φταίξιμο να είναι ΟΛΟ δικό του/  Και γιατί να θες να σταματήσεις να χαμογελάς; Γιατί να θες να σταματήσεις να τον αγγίζεις , να τον φιλάς; Τρελός είσαι; Για αυτόν, ναι /Όχι , μη πας για δουλειά, κάτσε στο κρεβάτι σήμερα ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ/ Το μαξιλάρι του δίπλα σου , μυρίζει σαν αυτόν , δεν θα το πεις σε κανέναν αλλά δεν θες να το πλύνεις ποτέ, θες να μυρίζει πάντα έτσι.

Δύο απόλυτα καθημερινοί άνδρε , αρκουδίτσες ναι, αλλά τόσο μα τόσο ερωτευμένοι που νομίζεις οτι αν ξαναδείς το βίντεο θα αρχίζουν τα μέλια να βγαίνουν απο το πληκτρολόγιο.Ο ένας εκ των δύο είναι ο ίδιος ο τραγαουδοποιός. Δεν έχουν γυμνασμένα κορμιά φέτες, ψηλά ζυγωματικά και δεν φορούν Κάλβιν Κλαιν εσώρουχα. Και αυτό είναι πιθανόν το πιο ωραίο συστατικό αυτού του βίντεο.

Εγώ το λάτρεψα για πολλούς λόγους αλλά κυρίως γιατί δείχνει είκονες μιας πραγματικότητας που ΔΕΝ έιναι στα όρια της επιστημονικής φαντασίας αλλά στα πλαίσια μιας καθημερινότητας που – αν είμαστε τυχεροί – ξεπερνά κάθε σενάριο φαντασίας : όλα σου τα πρωϊνά να ξυπνάς δίπλα σε αυτόν που αγαπάς , υπάρχει καλύτερο σενάριο απο αυτό ; Εγώ λέω όχι, εσείς;…

 

 

 

 

 

antonia_kydonaki

Εγώ που λέτε , είμαι ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα.
Όχι με το κλασσικό τρόπο , " δεν έπαιζα με κούκλες, έπαιζα μπάλα και ήθελα να με φωνάζουν Αντώνη ." Έπαιζα με κούκλες, αν νοείται παιχνίδι το να προσπαθείς για ώρες να βάλεις το πόδι της κούκλας στη θέση του κεφαλιού της - το κεφάλι το έβαζα στην άκρη του μολυβιού και το στήριζα με λαστιχάκια. Μακάβρια δημιουργία αλλά η τέχνη δεν έχει όρια , 'νταξ;
Μεγαλώνοντας ανακάλυψα οτι οι κούκλες ωχριούν μπροστά στην αγάπη μου για τους άνδρες. Το μεσαίο μου όνομα είναι "Σύμμαχος " με όλη την έννοια της λέξεως και έχω την ελπίδα οτι θα ζήσω να δω έναν συνολικά αποδεκτό πολύχρωμο κόσμο. Θα με βρείτε μπροστά από μια μονταζιέρα να αρχειοθετώ τηλεοπτικές ειδήσεις , μπροστά από έναν υπολογιστή να τουϊτάρω με porn stars στις ΗΠΑ/ να διασκεδάζω κόσμο στο facebook με τα posts μου και αγκαλιά με το ηλεκτρονικό μου βιβλίο να χάνομαι σε κόσμους φανταστικούς και τόσο , μα τόσο καλύτερους από δαύτον που ζούμε. Παρακάλια για αυτόγραφα , στο [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!