Όσα έγιναν στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ

20/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

gaga-athens-660Μια μεγάλη συναυλία έδωσε στο ΟΑΚΑ η Lady Gaga και όπως είναι φυσικό τράβηξε την προσοχή όλων.

Για περίπου δύο ώρες οι Αθηναίοι (και όχι μόνο) που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο παρακολούθησαν αυτό ακριβώς που τους είχαν υποσχεθεί: Μια εκκεντρική και προκλητική παράσταση με πολλά χρώματα, χορό, περούκες και φώτα.

Η τραγουδίστρια προσπάθησε επίσης να μίλησει αρκετές φορές ελληνικά ενώ εμφανίστηκε με μια ελληνική σημαία.

Η Lady Gaga έστειλε το δικό της μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας και της ισότητας και παρότρυνε τη gay κοινότητα της χώρας να παραμείνει δυνατή.

Αφού επιβίωσαν η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας το ίδιο μπορείτε και εσείς”

Δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις της

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!