Όταν η Gaga “έπιασε” Ελλάδα

18/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

19457482_20140917_baltas_003.limghandlerΤο στίγμα την είπε να δώσει η Lady Gaga, από τα πρώτα κιόλας λεπτά που πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια, που έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος εντυπωσίασε με ακόμη μία αποκαλυπτική εμφάνιση. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να κάνει θεαματική έξοδο από το αεροδρόμιο, αλλά και να μας δώσει ένα μικρό δείγμα από αυτό που θα δούμε στην συναυλία της την Παρασκευή το βράδυ.

Το ενδιαφέρον για την Lady Gaga είναι μεγάλο και χαρακτηριστικό είναι ότι από νωρίς το μεσημέρι φωτορεπόρτερ είχαν περικυκλώσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια στο Σύνταγμα, όπου θα μείνει η εκκεντρική ερμηνεύτρια.

φωτογραφία: Intime

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!