Control the MIC like Fidel Castro!

17/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

FOXMOOR

“8 Σπουδαίοι MCs παρέα με τους DJ τους αναστατώνουν τον Παρά Θιν’ Αλό!”

Ένα ιδιόμορφο back to back, θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του Κυβερνείου (Παλατάκι), στη περιοχή του Στρατοπέδου Κόδρα στη Καλαμαριά.

Όλη η ιστορία του ελληνικού hip hop, από τα γεννοφάσκια της θα περάσει σε ένα μαραθώνιο live. B.D. Foxmoor (Active Member), Βέβηλος (Βαβυλώνα) και Stab (Brigada, Ρόδες, Noova Groova) από τη μία πλευρά εκπροσωπώντας τη δεκαετία του 1990 και Ταφ Λάθος (Ψυχοδράμα 07), Tiny Jackal (Fullface) και Ονειρευτής (Ground Zero) από την άλλη να εκπροσωπούν τη νέα…παλιά σχολή ενώνουν τη δυνάμη τους παρέα με τους MCD, Marble, Micro, K, Boogie Thief και Found στα πλατώ!

Την ιδιαίτερη αυτή συνάντηση συμπληρώνουν οι JOu.Ras και Άλφα Ύψιλον με Mighty Mos με D.St8 ενώ χρέη παρουσιαστή θα αναλάβει ο Παράφρων των Βαβυλώνα.

Όποιος αγαπά τη ελληνική hip hop σκηνή. Όποιος αναρωτιέται πως έχθρες και εγωισμοί παραμερίστηκαν και έγινε η σκηνή ένα. Όποιος απλά γουστάρει τα καλά ραπ ας παραβρεθεί το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στο Παλατάκι.

Αν μη τι άλλο αυτό το βράδυ η αγάπη για την ρίμες θα ξεχειλίσει.

[box type=”shadow” ]Πότε; Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, Που; Προαύλιο Κυβερνείου (Παλατάκι), Προσέλευση: 20.00, Είσοδος: 10 ευρώ, Κέντρο: Σάρωθρον & Έντεχνον, Καλαμαριά: Καφέ Ανατολικό & Καφέ Διώροφον, Mediterranean Cosmos: Biscotto Cafe[/box]

Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για το Live
Το περιοδικό antivirus σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις μία από τις τρεις διπλές προσκλήσεις για το Live στη Θεσσαλονίκη στις 20 Σεπτεμβρίου.

[box type=”shadow” ]Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα (19/09/14) στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 3 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι προσκλήσεις θα είναι διαθέσιμες στο ταμείο του live την ημέρα που θα γίνει (20/9/14).[/box]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!