Η πρώην της Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκε τη σύντροφό της

13/09/2014
antivirus magazine διαφήμιση

newego_LARGE_t_821_105561184_type11388-2Την αγαπημένη της αποφάσισε να παντρευτεί η πρώην σύντροφος της Τζολί, Τζένι Σιμίζου, λίγες μέρες μετά την γαμήλια ένωση του διάσημου ζευγαριού.

Συγκεκριμένα η 47χρονη Γιαπωνέζα ηθοποιός και μοντέλο, ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Νέας Υόρκης με την socialite και fashion insider Μισέλ Χάρπερ, ενώ λίγο αργότερα έσπευσε να ανεβάσει στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

Η Τζένι είπε το μεγάλο ναι στη Χάρπερ (φορώντας ένα μαύρο αντρικό κοστούμι), μετά από δύο χρόνια σχέσης.Ο δεσμός της Αντζελίνα και της Τζένι μας πάει πίσω στο 1996, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Foxfire», όπου και συμπρωταγωνιστούσαν.

«Την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα» είχε εξομολογηθεί η Τζολί στο περιοδικό Girlfriend λίγα χρόνια μετά. «Πιθανότατα θα παντρευόμουν εκείνη, αν δεν είχα γνωρίσει τον πρώτο μου σύζυγο (τον Τζόνι Λι Μίλερ)». Το 2005, η Σιμίζου δήλωσε πως ο έρωτάς τους είχε κρατήσει πολλά χρόνια, ακόμη και όταν η Τζολί έβλεπε άλλους.

Σήμερα, η Αντζελίνα βρίσκεται στη Μάλτα για τα γυρίσματα της ταινίας By The Sea στην οποία και συμπρωταγωνιστεί με τον Mπραντ.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!