ΗΠΑ : Η ΛΟΑΤ κοινότητα ενισχύει οικονομικά τον πρόεδρο Obama

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η ομάδα της προεκλογικής καμπάνιας του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama, έχει τη στήριξη μεγάλου μέρους της ΛΟΑΤ κοινότητας στις ΗΠΑ , η οποία υποστηρίζει οικονομικά την προεκλογική καμπάνια επανεκλογής του προέδρου το 2012.

Ικανοποιημένη η ΛΟΑΤ κοινότητα από μέτρα που πήρε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως η κατάργηση του “Don’t Ask, Don’t Tell,” έκαναν την έκπληξη στους υπευθύνους της καμπάνιας επανεκλογής του αμερικανού προέδρου με τη μεγάλη οικονομική ενίσχυση την οποία προσφέρουν.

Άλλωστε η ομάδα της καμπάνιας για την επανεκλογή του προέδρου Obama έχει αρκετά gay άτομα, όπως των υπεύθυνο οικονομικών της καμπάνιας του Rufus Gifford, τον Andrew Tobias, και τον Jeremy Bernard.

Μπορεί η σχέση της ΛΟΑΤ με τον πρόεδρο να μην ήταν η καλύτερη αλλά εδώ και ένα χρόνο ο πρόεδρος Obama αλλάζει πολλά πράγματα, δείχνοντας ανοιχτά το ενδιαφέρον του στη ΛΟΑΤ κοινότητα. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δε θα υποστηρίζει τον νόμο DOMA ( Defense of Marriage Act ) , επέλεξε να καταργήσει το γνωστό Don’t Ask, Don’t Tell του Αμερικανικού στρατού. Το σίγουρο είναι ότι σε σχέση με τον πρώην πρόεδρο Bush έχει κάνει πολλά και η αμερικανική ΛΟΑΤ κοινότητα περιμένει ακόμα περισσότερα.

Πηγή φωτογραφίας : Λευκός Οίκος

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!